“Ik heb drie keer een de-armouring sessie gedaan bij Ronald. De begeleiding was heel goed. Ronald is heel respectvol, open, direct en intuïtief en ik kon in vertrouwen dit proces aan gaan. De sessies zelf waren behoorlijk pittig. Ronald stelde mij overigens uitstekend gerust, maar het blijft een uitdagend proces dat voor iedereen ongetwijfeld verschillend verloopt.

Ik kan goed merken dat ik na deze sessies veel steviger in mezelf sta, meer voor mezelf ga staan en op kom. Ik voel me sterker, gelukkiger en merk dat mijn uitstraling behoorlijk veranderd is. Mensen vragen bijna dagelijks of ik soms een nieuwe liefde in mijn leven heb, dat ik er zo stralend, gelukkig en aantrekkelijk uit zie. Die nieuwe liefde dat ben ik zelf. De ontmoeting met mezelf, de waardering en erkenning van mijzelf, maken dat ik nu straal en dat krijg ik continu terug van mensen. Grappig ook hoe ik op een dansfeestje een dag na de tweede sessie opvallend veel in de belangstelling stond. De heren leken wel bijen om een honingpot. Ik voelde me sterk, vol zelfvertrouwen en super vrouwelijk. Alsof ik echt in mijn vrouwelijke kracht stond.

Ik kon hierdoor heerlijk genieten van alle aandacht, de heerlijke muziek, het dansen en helemaal trouw blijven aan mijzelf. Waar ik voorheen onzekere gedachtes kon hebben en soms teveel aan verwachtingen van anderen tegemoet wilde komen, was dit nu voor mij niet eens een uitdaging meer. In vrijheid genieten van de muziek, het gezelschap, mijn vrouwelijkheid, eigenlijk genieten van mijzelf, de vreugde om mijzelf zo vrij en gelukkig te ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat de sessies daaraan een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Na een pijnlijke periode was mijn seksuele energie bovendien extreem laag. Sinds kort is deze weer levend en aanwezig. Het is een logische conclusie dat de sessies daar ook voor een groot deel aan hebben bijgedragen. Ronald is voor mij echt een leermeester en ik vind het fantastisch dat ik hem alles kan vragen en dat hij zonder voorbehoud open en eerlijk antwoord.”

Hetty