Voor wie

 • Iedereen die zin heeft om een flinke stap te zetten in het leven
 • Iedereen die wil leren om onbewuste seksuele begeerte om te zetten in bewust verlangen en inspiratie
 • Iedereen die bereid is te oefenen in verbindend contact met seksualiteit en intimiteit waardoor een nieuwe magische realiteit zich kan ont-poppen
 • Iedereen die bereid is zichzelf te beschouwen als dé factor van alles wat er zich in het leven ontvouwt
 • Iedereen die bereid  is angsten te leren herkennen en erbij te blijven
 • Iedereen die gereed is alles uit het leven te halen, gebruikmakend van de support van anderen

Wat levert het je op?

 • Energie en levenslust
 • Een andere realiteit op het gebied van seksualiteit en intimiteit
 • Een gevoel van openheid en vrijheid in verbinding met jezelf en anderen
 • Mogelijkheden om je seksuele energie in te zetten bij alles wat je doet
 • Een nieuw respons op jouw seksuele energie en uitstraling

Welkom Lovers

Samen genieten, samen in eindeloze dieptes vallen en grote hoogtes bereiken.
Samen spelen, delen, openen, huilen en lachen, samen in proces, samen vechten en rusten.
Samen steeds opnieuw begrijpen dat je elkaars spiegel bent, elkaars leermeester, elkaars grootste uitdaging, grootste liefde, grootste oefening.
Wie je ziet ben je zelf.

In de bedding van een vaste groep mensen die net als jij bereid zijn zichzelf kwetsbaar op te stellen, die nieuwsgierig zijn en verdieping zoeken in contact en seksualiteit, komen we 5 weekenden bij elkaar. We creeren een veilige ruimte, waarbinnen we elkaar op allerlei verschillende niveaus kunnen ontmoeten. Je zult diepe verbinding ervaren, je zult elkaar leren kennen op een manier zoals je die in het dagelijks leven maar nauwelijks tegen komt. Als stel kun je er altijd voor kiezen om specifieke oefeningen samen te doen.

Wat gaan we doen

- De jaartraining bestaat uit 5 weekenden in een seizoen. De weekenden beginnen op vrijdagavond om 19.30 en eindigen zondag rond 17.00 uur. Ze hebben een avond en een ochtend programma en zijn intern.

- Na ieder weekend krijgen jullie thuiswerkmeditaties mee. Deze meditaties zijn oefeningen die je met elkaar samen doet. We hebben hier bewust voor gekozen, op deze manier hebben jullie tijd om het geleerde per keer, toe te passen in het dagelijks leven en blijvend meer diepgang, kwetsbaarheid en intimiteit in al je relaties te brengen.

- Er wordt van jullie gevraagd minimaal 1 uur per week en later ook nog 1 sessie van 1 tot 3 uur per maand, te besteden aan de thuiswerkmeditaties, dit kan oplopen. Het is een uitdaging om afspraken met jezelf of met elkaar te maken over wanneer en wat te oefenen.  Om patronen blijvend te doorbreken is oefenen essentieel.

- Eén van de opdrachten is het maken van een persoonlijk commidment, gedurende de 9 maanden van de training.

- Er wordt van je gevraagd om bepaalde gewoontes rondom het vrijen een tijdje anders te doen zodat er ruimte komt voor een nieuwe vorm.

- Voor degene die misschien al lange tijd geen seks meer hebben, zijn de oefeningen zo opgebouwd dat je stap voor stap met elkaar naar meer intimiteit kunt gaan en voor de singels, niets hoeft en alles mag, het kan een uitdaging zijn om te gaan oefenen met iemand, puur om te oefenen.

We werken met

Het sjamanisme geeft de training de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende cirkel, waar binnen wij kunnen werken.
Tantra en Taoïsme geven veel tools en handvaten over onze seksualiteit.
Systemic rituals geven de mogelijkheid persoonlijk werk te doen in verbinding met het grote geheel.
NLP maakt dat we bepaalde onderwerpen overzichtelijk kunnen uitleggen en behandelen.

Thema’s:

Eerste weekend:

De grond van aanwezigheid
De adem is als brug, en werkt als verbinding met de ziel en de fysieke wereld. Door meer in contact te komen met je adem en de adem te verdiepen, kun je meer kracht en aanwezigheid gaan ervaren.

Kundalini
Door de trilling toe te laten, kan contractie loskomen en kan er ruimte ontstaan. Door het kanaal van het stuitje naar de kruin, kan de energie dan vrij gaan stromen en voel je meer levendigheid.

Tweede weekend:

Yin-Yang
De uitdaging voor ieder van ons om deze beide kanten te mogen leven, Als je vol je mannelijke kwaliteit mag leven, kun je ook het vrouwelijke beter verwelkomen en anders om.

Kashmirische massage
Het aanraken in vertraging, van alle delen van het lichaam. Hierdoor help je elkaar te verzachten, te smelten, in overgave te gaan en het hele lichaam te gaan voelen, ervaren en bewonen en in een diepe ontspanning te zakken.

Derde weekend:

Seksuele fantasieën
Door deze te delen en eventueel te leven, krijgen ze bestaansrecht en dat werkt helend. Het erkennen en zichtbaar maken hiervan maakt dat ze kunnen oplossen en dan kan er ruimte ontstaan voor een seksualiteit die nu, in het moment geleefd kan worden.

Schaamte
Accepteren van schaamte maakt dat schaamte kan oplossen, het erkennen van de schaamte over je lichaam en seksualiteit, maakt dat deze kan transformeren en dat je vrijer wordt.

Vierde weekend:

Pelvic release
Door aandacht naar het bekken te brengen ontstaat ontspanning en een diepe volledige aanwezigheid en daardoor meer kracht en energie in je dagelijks leven, bij alles wat je doet.

Controle en Overgave
Oefenen in totaal in de overgave gaan en daarin de leegte tegenkomen, oplossen en nieuwe inzichten krijgen. Of juist volledig de controle te durven nemen, jezelf toe staan te beslissen en te ervaren wat dat je brengt.

 Vijfde weekend:

Integratie en verlangen
Verlangen kan genoeg zijn in zichzelf, zonder dat het ingewilligd wordt, vaak zijn we zo teleurgesteld in krijgen wat we verlangen, dat we gestopt zijn te verlangen. Je verlangens weer toe eigenen geeft je een diep gevoel van vervulling.

Magie van seksualiteit Gemengd

Lokatie en Data:

5 weekenden vanaf vrijdagavond 19.30 tot zondagmiddag 17.00

 • vrijdag 27 - zondag 29 september  2019
 • vrijdag  22 - zondag 24 november 2019
 • vrijdag 17 - zondag 19 januari 2020
 • vrijdag 27- zondag 29 maart 2020
 • vrijdag 29 - zondag 31 mei 2020

Jouw investering: €2200  (inclusief 21%Btw, goeie zorgvuldig bereidde maaltijden en 10 overnachtingen)

Locatie: Centrum voor Zingeving

Direct aanmelden

Kennismakingsgesprek live op afspraak.
Mail Sifra

Of kom naar de kennismakingsworkshop of ontmoet ons op een van de zomerfestivals.

We geven een kennismakingsworkshop waarbij je kunt kennis maken met ons en onze manier van werken. Verder geven we workshops op een aantal zomerfestivals en soms korte losse workshops. Als je ons persoonlijk wilt spreken, bel gerust!

Zaterdag 15 juni
Workshop van 13.00 tot 15.30 voor iedereen €20 contant betalen
De locatie is:
Dorpshuis "de Kern"
Overtoom 15, 1901 EW

Direct aanmelden

Festivals & Meer

Wildemanfestival  31 mei t/m 2 juni (Ronald)
Hieros Gamosfestival 3 t/m 7 juli 2019 (Ronald)

Crazy-Wise Conference  29 maart (Sifra)