• Hoe kun je leven in een staat van totale vrijheid?
 • Hoe kun je als man in je eigen kracht blijven staan?
 • Hoe zet je begeerte om in inspiratie?
 • Hoe breng je verbinding tussen je penis en je hart?
 • Hoe is jouw relatie met betrekking tot vrouwen?
 • Hoe is jouw relatie met betrekking tot mannen?
 • Hoe kun je als man duidelijk zijn zodat je partner zich veilig voelt?

Welkom brother

Hoe kun je als man seksueel zijn en je mannelijke seksualiteit leven, zonder dat je vrouwen er mee overrompelt of ze afschrikt? Man zijn in al je mannelijkheid. Delen met een groep mannen, over verlangens, over seksualiteit, over kwetsbaarheid. Leren hoe in het moment aanwezig te zijn, zonder doel maar open voor wat er wil ontstaan. Mannen die voluit “ja” kunnen zeggen waardoor hun “nee” een echte nee kan zijn. Een nieuw pad leren bewandelen, van korte zaadlozing naar lange sessies van genot, een multi-orgastische staat. Van afgesneden seksualiteit naar seks met hartsverbinding.
Deze mannen wijzen niet naar de ander maar kijken naar zichzelf. Ben jij zo’n man en wil jij de uitdaging aangaan?

Brotherhood

Mannencirkels, een ver vergeten weten dat weer terugkomt in onze geheugens. Wij mannen kennen het, herinneren ons, de kracht, de bedding, het thuiskomen, het verbinden in de cirkel. Met elkaar als broeders, verwelkomen we de kracht van onze bekkens, onze ballen, onze pik onze mannelijke seksualiteit. We delen, lachen, huilen,  we rouwen, we vieren en we rusten. Iedere man een spiegel. In het delen en het verbinden zit de heling. Je bent meer dan welkom in de cirkel. En alles wat we delen, loslaten of laten zien blijft in de cirkel zodat veiligheid en vertrouwen gewaarborgd zal blijven.

Wat gaan we doen

Met een vaste groep mannen werk je 6 maanden lang aan verschillende thema’s die allemaal te maken hebben met wat het betekent om man te zijn. Wat ervaar je als je je hart, je lichaam, je ballen, je pik, je mannelijke seksualiteit en je mannelijke kracht gaat leven en totaal mag gaan belichamen.

Tussendoor word je gevraagd om zelf met een kleinere mannencirkel bij elkaar te komen. Je krijgt een gerichte structuur mee, zodat je kunt ervaren wat voor meerwaarde het heeft om met een cirkel mannen bij elkaar te komen.

We werken met

Cirkels helpen ons meer verbonden te voelen met onszelf en de wereld om ons heen en wat het betekent om als broeders bij elkaar te komen.
Prayer geeft de training de bedding, de dragende steunende kracht, een beschermende aanwezigheid, van spirits, vaders en voorvaders, waar binnen wij kunnen werken.
Tantra geeft ons veel tools en handvaten over bewustwording, het ego, contact, aanraking en seksualiteit.
NLP(neuro linguïstisch programmeren) werkt met makkelijke en overzichtelijke structuren  waarbij communicatie met jezelf en in contact met anderen simpel en helder kan worden vertaald en indien gewenst kan worden bijgesteld.

Wat kun je verwachten

De betekenis van jouw bewuste en onbewuste seksuele communicatie is de respons die je krijgt

1e Grond van aanwezigheid, seksuele openheid en verlangen: Bewustwording van jouw seksuele patronen en bewustwording van je persoonlijke verlangens.

2e Het her ont-dekken van je mannelijke(Yang) energie: Hoe houden we onze yang energie schoon en zuiver? “Agressie-energie” gebruiken als mannelijke kracht, drijfveer en motivatie. Je mannelijke kracht leven in contact met vrouwen.

3e Overgave en controle: Hoe kun je als man echt in control zijn als je nog niet weet wat werkelijke overgave is? Verbinding tussen penis en hart

4e Het her ont-dekken van jouw vrouwelijke(Yin) energie: Hoe geef ik me over? Hoe kan me laten leiden door wat zich in het moment aandient? Van hoofd naar pik, ballen, hart en intuïtie

5e Van schaamte naar openheid: Wat kan ik doen zodat mijn seksuele energie nog vrijer stroomt?

 

Wat levert het je op?

 • Energie en levenslust
 • Een andere realiteit op het gebied van seksualiteit en intimiteit
 • Een gevoel van openheid en vrijheid in verbinding met jezelf en anderen
 • Mogelijkheden om je seksuele energie in te zetten bij alles wat je doet
 • Een nieuw respons op jouw seksuele energie en uitstraling

 

Training magie van mannelijke seksualiteit/intimiteit

Momenteel(2020/2021) wordt er geen mannentraining gegeven.

Mail Ronald
Direct aanmelden

 

Een kennismakingsgesprek kan via Skypegesprek met Ronald Jonker(ronald.jonker66).
Telefoon: Ronald Jonker 06-30104004

We geven een kennismakingsworkshop waarbij je kunt kennis maken met ons en onze manier van werken. Verder geven we workshops op een aantal zomerfestivals en soms korte losse workshops. Als je ons persoonlijk wilt spreken, bel gerust!

Datum: Zaterdag 22 aug of Zondag 23 augustus
Tijd: 14.00 tot 16.30
Prijs: €25 per persoon contant betalen op de middag
Adres: Pernestraat 31 1901AV Castricum

Direct aanmelden

Festivals & Meer

Online Congres Oude wijsheid Nieuw Bewustzijn 12 t/m 18 mrt 2020
Tantra Festival Amsterdam 10 t/m 12 april 2020
Wildemanfestival  20 mei t/m 24 mei 2020
Crazy Wise  donderdag 18 juni 2020
Hieros Gamosfestival  8 t/m 12 juli 2020
Belgisch Mannenfestival  22 t/m 25 aug.
Lorelei Vrouwen festival  25 t/m 30 aug 2020